Donationer

Vi har været i den heldige situation, at både privatforeninger, virksomheder og foreninger har hjulpet friskolen på vej rent økonomisk.

Vi har modtaget pengegaver - store som små og vi er dybt taknemmelige for den store opbakning til projektet.

• Stadil Sparekasse har givet 200.000 kr.
  • Transformator-forening har givet 200.000 kr.
  • VE-midler (Møllepenge) på 800.000 til etablering af jordvarme.
  • Flere private bidragsydere.
  • Vedersø EL og Vedersø Idrætsefterskole har givet projektor inkl. ophæng.
  • Stadil Købmand, Niels Lodberg, rabat på indkøb af fyringsolien

En stor tak til alle, der har været med til dette.

Go'on Benzin

Hver liter benzin og diesel der tankes hos Go'on tanken i Stadil udløser 3 øre pr. liter. Vi har været så heldige, at Go'on gerne vil være med at støtte Friskolens virke på denne måde.

Tegner man et privat kundekort til Go'on vil al den benzin og diesel, som man tanker i Stadil udløse 10 øre pr liter!

Og da der ikke er ret mange gange man finder en billigere mulighed for at tanke i hele vestjylland mellem Holstebro, RIngkøbing og Herning, er det da værd at tage med, at man på denne måde kan støtte friskolen endnu mere!

Ansøgning til privat kort udleveres hos Købmanden i Stadil.