Ansatte

STADIL-VEDERSØ

FRISKOLE OG BØRNEHUS

Danmarks bedste friskoles personale

 

Vi startede friskole til skoleåret 2014-15, som bygger på den Grundtvig-Koldske tankegang med fællesskab samt daglig sang og fortælling.

FRISKOLEN

Skoleledelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zander Koch

Skoleleder og klasselærer for 7. - 8.kl. - se profil her - zk@stvf.dk

 

Zander har fagene Matematik, Fysik, Kemi, Natur og Teknik, Biologi og Geografi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Mikkelsen - Souschef og klasselærer for 2- 4. kl hm@stvf.dk

 

Helle har fagene Dansk, Matematik, Engelsk, Historie o.g Idræt.

Da jeg var et ungt menneske i folkeskolen, havde jeg en klasselærer, som sagde til mig, at jeg aldrig nogensinde ville blive til noget. Såret som jeg var, gik jeg en helt anden vej end min drøm. Fik en salgsassistent uddannelse, men jeg følte ikke, at jeg havde valgt rigtigt. Pludselig fik jeg muligheden for at læse videre. Jeg valgte min drøm, og i 2013 kunne jeg sige: Jeg er lærer!

Jeg har siden, jeg startede med uddannelsen arbejdet på forskellige skoler i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Det seneste sted var på Ølstrup Friskole, som også er Grundtvig/Koldsk, hvor jeg har haft nærmest alle fag og alle klassetrin.

Det, der er så skønt ved en friskole er, at man har muligheden for at komme rundt om alle børn, og man igennem fortællingen giver oplevelser, nye begreber og giver dem lyst og interesse for at blive en aktiv del i samfundet – verden. Min egen oplevelse har sat dybe spor, men jeg ved, at jeg aldrig nogensinde vil behandle andre på denne måde.

Jeg bor i Ringkøbing sammen med min mand Mathias, og vores 3 børn – Freya, Lærke og Malthe. Jeg elsker at bage, og jeg prøver at få tid til at cykle på racercyklen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrine Lodberg Thomsen - AKT-ansvarlig og klasselærer for 5. - 6. kl. - klt@stvf.dk

 

Katrine har fagene Dansk, Idræt, Matematik, Tysk, Kristendom og Støttetimer.

Bor til dagligt i Hvide Sande med min mand, Christian, og vores fire børn.

Har tidligere været ansat på Hvide Sande skole i forskellige vikariater (klasselærer i bla 3. og 6. klasse).

Ansat på Stadil Vedersø skole siden 2010, hvor jeg startede som klasselærer i 1. klasse og matematiklærer i 3. klasse. Jeg har så fuldt min egen klasse indtil nu, hvor jeg har dem til dansk, natur teknik, engelsk og kristendom. Udover dette underviser jeg i kristendom og idræt på forskellige klassetrin, og har også et par støttetimer om ugen.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med børn og jeg beskæftiger mig også meget med børn og unge i min fritid - bla i mit frivillige arbejde i en børneklub og hjælp til fx aktiviteter, som mine egne børn deltager i.

Jeg lægger meget vægt på at være autentisk i min undervisning. Jeg er mig selv, og forsøger og stræber efter at møde børnene der, hvor de hver især er. Undervisning handler om at bygge bro fra dét, man kan, til dét man gerne vil og skal kunne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Birkekær Kristensen - Klasselærer for 7.- 8.kl. abk@stvf.dk

 

Anders har fagene Historie, Engelsk, Idræt, Musik og Samfundsfag.

Bor i Hvide Sande efter at have været fra byen i nogle år i forbindelse med uddannelse. Jeg er uddannet guitarist og musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor jeg dimitterede i sommeren 2013. Jeg har undervisningserfaring fra to vikariater på Alkjærskolen, International School of Billund, arbejde på FOF Aarhus og arbejde på et par musikskoler. Derudover også fra praktikker i forbindelse med min uddannelse. Jeg har været bevidst om, at jeg ønskede at undervise det meste af mit voksenliv. Musikken har her været vejen for mig ind i pædagogikken og didaktikken, men det glæder mig, at jeg får lov til at prøve kræfter med undervisning i andre fag over en længere periode.

Jeg synes, at lærergerningen er meget motiverende, da man står med et ansvar overfor at lære unge mennesker at være fungerende både socialt og fagligt. Jeg går meget ind for at "tale med" sat op mod "at tale til". Jeg er selv i en læringsproces i forhold til rollen som lærer i flere fag, men jeg glæder mig til selv at lære, lære fra mig og danne et positivt bånd til både forældre og elever.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karoline Lund Hansen - Klasselærer for 0. og 1. kl.

 

Underviser i fagene Dansk og Matematik i 0-1 klasse. Samt i Natur Teknik, Billedkunst, Idræt, og Kristendom i 0-4 klasse.

Jeg bor uden for landsbyen Thorsted, i området kaldet Kronheden. Her har min mand og jeg et lille landsted, sammen med vores lille søn. Jeg er uddannet pædagog i 2012, fra Holstebro pædagog seminarium. Jeg har tidligere arbejdet, med en førskolegruppe hos Børneoasen ved Herning. De sidste 5 år har jeg været ansat på Sct. Jørgen skole i Holstebro som skolepædagog. I mit arbejde tænker jeg meget på elevens trivsel i hverdagen, det gør jeg ved at, være opmærksom på barnets signaler med åben dialog. For mig består undervisningen i 0 og 1 klasse, af læring igennem leg, alsidige faglige forløb, naturfænomener samt bevægelse. Vi skal lærer noget, i en alsidig undervisningsform, så eleverne får en god skolestart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Else R. Graversen - Undervisningsassistent - elseg@stvf.dk

 

Bor i Højmark. Er gift og har 3 voksne børn. Er uddannet sygehjælper og har i knap 20 år arbejdet som nattevagt på Rosenlunden i Lem.

Jeg elsker at sy, strikke og hækle.

 

 

 

 

 

 

BØRNEHUSET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elsebeth Tarpgaard (afdelingsleder) - se profil her - et@stvf.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bente Kjeldgaard Nielsen - pædagog - bkn@stvf.dk

 

Jeg bor i Torsted sammen med min mand og vores 3 børn.Jeg blev uddannet pædagog i 2003, hvorefter jeg har arbejdet med SFO- og førskolebørn i Hee Børnehus. Jeg startede i Stadil-Vedersø Børnehus 1. januar 2014.

 

Jeg tror, at børn trives i et anerkendende miljø og det er vigtig, at børnene føler sig set - hørt og forstået.

 

Jeg nyder samværet med børnene og glæder mig hver dag til, at være sammen med dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brita Fynbo - pædagog - bf@stvf.dk

 

Jeg stammer fra Vendsyssel og har desuden været bosat på Fyn og på Fanø. For 4 år siden flyttede jeg til Ringkøbing, hvor bor jeg sammen med mand og mine to tvillingepiger. Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde indenfor det pædagogiske felt og jeg har været ansat både indenfor normalområdet og specialområdet. Mine første erfaringer var i arbejdet med en trafikskadet ung mand og i et bofællesskab for voksne udviklingshæmmede. Efter endt uddannelse i 1997 blev jeg ansat i en børnehave på Fyn og senere på en specialinstitution for voksne. På Fanø arbejdede jeg i en mindre børnehave, og før jeg flyttede til Ringkøbing, var jeg ansat 5 år i en integreret institution i et meget belastet område i Esbjerg. Siden 2011 har jeg været ansat i StadilVedersø Børnehus. Jeg interesserer mig meget for andres livshistorier og for de forskellige kulturer, vi hver især lever i og med, og jeg er meget åben og ærlig omkring, hvem jeg er og hvad jeg står for. Jeg håber, at jeg kan være med tll at give den tryghed og nærhed, som børnene har brug for, for at turde udforske sig selv og den verden, de møder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Knudsen - pædagog - hk@stvf.dk

 

Bor her i Stadil og gift med Vagn. Vi har 3 børn, 2 svigersønner og 6 børnebørn. Jeg har været med til at starte børnehuset op og har været ansat der siden starten i 1993.

 

Jeg vægter, at der er nærvær og tryghed for børnene i deres hverdag.

 

Desuden er jeg en kreativ person. Derfor elsker jeg at lave nogle kreative ting med børnene.

 

Jeg er også naturelsker, så derfor er ture ud i nærmiljøet noget, som jeg prioriterer meget højt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda Groth Trankjær - pædagog - lgt@stvf.dk

 

Jeg bor i Vedersø sammen med min mand Mogens og vores dreng Kristian. Der udover er vi godkendt til aflastningsfamilie, men har pt ikke en.

Jeg er uddannet fra Holstebro Pæd. Sem. i 2001. Jeg blev ansat i Stadil Vedersø Børnehus i 2004 i et vikariat og i 2007, blev jeg fastansat. Jeg har i de seneste år været stuepædagog i SFOén, men har også timer ved børnehavebørnene.

I 2011 tog jeg et diplom modul i Inklusion, hvilket jeg også brænder for. Jeg er god til at tage hånd om de børn, der har brug for en ekstra voksen opbakning. Jeg vægter nærvær med børnene meget højt, da jeg mener det er meget vigtigt at kunne lytte til alle. Og derved finde alt det positive børnene gemmer på. Jeg arbejder ud fra det anerkendende perspektiv, da jeg mener, at alle mennesker er unikke og bør behandles derefter, med respekt. Som person er jeg kreativ, fleksibel, ansvarsbevidst, udadvendt og imødekommende. Jeg glæder mig meget, til at arbejde for Friskolen. Alle kan noget, ingen kan alt, men sammen kan vi alt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emil Ramskov Lisbjerg - Pædagogisk medhjælper - ORLOV

Jeg er en ung frisk fyr, som i 2016 blev student på Ringkøbing Gymnasium.

Jeg bor i Ulfborg, hvor jeg er aktiv i foreningslivet.

Jeg har tidligere været træner i både håndbold og fodbold.

Udover dette er jeg selv meget aktiv og dyrker flere former for sport. Dette kombinere jeg med livet som naturelsker og aktiv jæger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakob Ahlgren - pedel - ja@stvf.dk

 

Udover min pedelvirke er jeg også personen, der varetager den daglige rengøring i

skolen.

 

Jeg er oprindelig uddannet som bygnings- og landbrugssmed, og har arbejdet som VVS-installatør fra jeg var udlært og indtil 2000. Herefter arbejdede jeg i 12 år som minkavler, hvor jeg var selvstændig fra 2005.

 

Jeg var derefter pedelmedarbejder på Stadil-Vedersø skole året inden, den overgik til friskole, hvorefter jeg ansøgte og fik jobbet som pedel på friskolen. Og så er jeg bosat her i Stadil små 300 m fra skolen.

 

.....PS: Fik jeg nævnt jeg også er med i undervisningen i sløjdfagene på friskolen ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carina Bro Kontorassistent - cb@stvf.dk

Bor i Staby med min mand Michael og vores 3 børn. Jeg er født og opvokset i Hee. Jeg er uddannet Mejerist. Jeg er pt igang med uddannelsen som Kontorassistent. Jeg har i min fritid trænet gymnastik med børn.

 

Jeg er meget kreativ af natur og er glad for musik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Jensen skolesekretær gittej@stvf.dk

 

Jeg bor i Staby sammen med min mand Per og vores 3 børn; Frederik, Nikolaj og Caroline.

Frederik er autist og går på special skole i Holstebro.

Nikolaj og Caroline går begge her på friskolen.

Jeg er uddannet massør.

Min fritid går med hus og hjem, mand og børn, samt yoga og boksning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagn Knudsen Vikar

 

Jeg er gift med Helle, som er ansat i børnehuset.

Jeg har været lærer i 44 år, heraf de sidste 9 år som skoleleder.

Jeg bor i Stadil meget tæt ved friskolen og kan derfor træde til som vikar med kort varsel.

Jeg har faste timer med svømning på friskolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omar Adam Mohamed Vikar

 

Jeg kommer oprindeligt fra Holland, og er halv hollænder, halv Egypter. Jeg kom i August 2014 til Danmark for at læse til folkeskolelærer, og er lige nu i mit 4. år. Mine fag er Engelsk, Religionskundskab og Samfundskundskab. Jeg er lidt af en nørd, så jeg bruger meget tid på at læse og studere, især ting som har med religionskundskab at gøre. Jeg taler efterhånden 4 sprog, og planlægger at lære nogle flere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stadil-Vedersø Friskole, Skelmosevej 22-26, Stadil, 6980 Tim

Friskole tlf: 9733 1338 - Børnehus tlf: 9733 1166

info@stvf.dk

CVR-nr. 35058524